Beste Zelfstandig Reisadviseur van Friesland.

Travel Counsellor Alicia ten Hoeve wint prestigieuze award voor “Beste Zelfstandig Reisadviseur van Friesland”

Sinds eind 2013 ben ik werkzaam als zelfstandig reisadviseur en heb ik een succesvolle onderneming opgebouwd als persoonlijk reisadviseur.

Ik regel de meest uiteenlopende reizen voor mijn klanten. De reis van je leven, een zonvakantie om niet te vergeten, een speciale groepsreis of onvergetelijke groepsreis? Wat de wensen ook zijn ik verzorg uw reis op maat, verassend en tot in de puntjes geregeld. Ik sta dag en nacht klaar voor mijn klanten. Of het nu gaat om een hotel, vliegtickets of een diner in een hip restaurant, fietshuur of excursies.

Mijn missie is om mijn klanten te voorzien van inspiratie en praktische tips te bieden en samen hun droomreizen te realiseren.

Tijdens de vakantiebeurs in Utrecht ben ik uitgeroepen tot “Beste Zelfstandig Reisadviseur van Friesland”. Deze verkiezing wordt georganiseerd door het vakblad TravMagazine en is een begrip in de reiswereld. De verkiezing bestaat uit een aantal ronden, zoals een kennistest, het uitwerken van een reisvoorstel, marketingplan uitwerken, een heuse battle en een presentatie voor een vakjury.

Het winnen van de verkiezing is voor mij een beloning op mijn werk waar ik iedere dag veel passie en energie in stop.

Alicia ten Hoeve op de foto rechts samen met de General Manager en Managing Director van Travel Counsellors en haar collega Travel Counsellor Bianca.

Contactgegevens:

Reisbureau Heerenveen,
Alicia ten Hoeve
Schans 51
8441AB Heerenveen.

T: 0513-846092
M: 06-22699243
E: info@reisbureau-heerenveen.nl

Like mij op Facebook:

Neem direct contact op:

buttonafspraak

Travel Counsellors

Reisbureau Heerenveen is een onderdeel van Travel Counsellor Alicia ten Hoeve. Alle boekingen worden onder gebracht bij Travel Counsellors, lid van de ANVR en SGR. U boekt en betaalt aan Travel Counsellors, KvK nummer 27277986.

Back to Top
× Direct contact via WhatsApp