🌍We love travel…even opladen!

Je batterij weer helemaal opladen zodra we weer kunnen reizen buiten Europa? Thailand is de perfecte bestemming voor een wellnessvakantie. Het prachtige land biedt talloze activiteiten om volledig tot rust te komen, voor zowel het lichaam als de geest.

Vrijwel alle toonaangevende hotels beschikken over een spa. Hier geniet je van diverse behandelingen voor een prijs-kwaliteitverhouding die je nergens anders ter wereld vindt. Zoek je liever de natuur op, vraag mij dan eens naar Forest Bathing. Dit is een unieke ervaring waarbij je helemaal zen wordt van de schone lucht en de geur van bomen in een van de vele baden in de Thaise natuur.

Buiten de Spa-mogelijkheden kun je in Thailand op nog veel meer manieren tot rust komen. Ontspannen op het strand van een van de eilanden, de rust vinden op het platteland of je hoofd leegmaken tijdens het kajakken, snorkelen of fietsen. Vraag mij naar de mogelijkheden voor een vakantie in 2021. Gewoon omdat iets in het vooruitzicht hebben een prettig gevoel geeft!