Groeps-, incentive en zakenreizen.

Misschien ken je mij vooral als specialist in vakantiereizen. Maar wist je dat ik ook groeps-, incentive- en zakenreizen samenstel?
Of je nu onvergetelijke herinneringen wil maken met de familie, een vriendengroep of collega’s; ik ben er voor je. Het bieden van een exceptionele service staat bij mij altijd centraal zodat elke reis naadloos aansluit bij jouw wensen.

Ik heb al vele mooie groepsreizen mogen boeken o.a. naar Catania, St. Petersburg, Porto, Sevilla, Malaga, Londen, Dublin, Wenen en New York.

Oost-Europa is erg in opkomst als het gaat om groepsreizen, vanwege de mooie combinatie van authentiek en hip. Riga is zowel voor vriendengroepen als zakenreizigers erg aantrekkelijk met zijn vele outdoor-activiteiten en bruisende nachtleven. In Spanje denk je misschien snel aan Barcelona en Madrid, maar Valencia is een echte ‘up and coming’ bestemming. Heb jij je ook voorgenomen om, zodra het kan, quality time in te plannen met de mensen in je omgeving? Vraag mij dan eens naar een groepsreis op maat.