Reizen per trein

Reizen per trein…
Ontspannen en genieten in luxueuze wagons of genieten van prachtige uitzichten op de Zwitserse Alpen. Reizen per trein is een manier om de wereld aan je voorbij zien glijden. Wie weet is het reizen per trein wel iets voor jou.
In 2015 heb ik één van de meest beroemde treinreizen mogen maken met “The Canadian”. Een reis van meer dan 4000 kilometer van Toronto naar Vancouver v.v. en ik heb genoten. Tijdens de reis ontmoet je mensen uit alle delen van de wereld, kun je heerlijk dineren aan boord, genieten van de omgeving in de dome rijtuigen en je zelf in slaap laten wiegen door het licht schommelen van de trein.
Een grand tour door Zwitserland staat nog hoog op mijn lijstje maar er zijn zoveel mooie treinreizen die eigenlijk wel op een bucket list thuishoren. Je verkent de wereld op een langzamer en duurzamer tempo.
Ga aan boord en geniet van de luxe van de Venice Simplon Oriënt Express, ontdek de uitgestrekte berglandschappen van Alaska met Alaska Railroad, De Rocky Mountaineer of treed in de voetsporen van Harry Potter aan boord van de West Highland Line, Schotland. Dit zijn natuurlijk nog maar enkele van de vele treinreizen die je over de hele wereld kunt maken.
Wil jij nu ook graag een bestemming per trein ontdekken of een deel van je reis per trein reizen, neem dan contact met mij op. Ik maak graag een voorstel op maat voor je!