Thailand het land van de glimlach

Thailand is een van de mooiste landen in Zuid Oost Azië waar je het hele jaar door kan reizen. Thailand biedt voor elk wat wils. Van backpacker tot super de luxe. Van jong tot oud. Alleen, met je familie of een groep vrienden. Dompel je onder in de hectiek van de stad Bangkok en vind daarna de rust op een van de vele eilanden in de Golf van Thailand.

Thailand biedt veel prachtige natuur, cultuur en natuurlijk een van de meest veelzijdige keukens ter wereld. Laat je inspireren en plan nu je reis naar Thailand.

Tip:

Thailand hoeft niet duur te zijn. Kies voor een vlucht met bijvoorbeeld Etihad Airways met een stopover in Abu Dhabi. Als je alleen het zuiden van Thailand wilt bezoeken kun je ook kiezen om direct op het tropische eiland Phuket te vliegen. Zo sla je Bangkok over en kan je direct me je voeten in het zand en een cocktail in je hand genieten van de zonsondergang.

Idee:

Wil je niet in een hotel slapen maar eens iets anders proberen? Thailand heeft vele unieke locaties waar je kunt overnachten. Wat dacht je van een luxe tent of een boomhut. Of overnachten op een drijvend raft op de River Kwai of op het meer in het regenwoud van Khao Sok.

Volgende week dinsdag ga ik zelf op ontdekkingstocht naar deze prachtige bestemming op uitnodiging van Riksja Travel. Ik vlieg vanaf Amsterdam rechtstreeks met EVA Air op Bangkok waar mijn reis gaat beginnen. Houd mijn facebook pagina in de gaten als je alles wilt weten over mijn reis door Thailand.