Travel Counsellor Alicia ten Hoeve wint prestigieuze award voor “Beste Zelfstandig Reisadviseur van Friesland”

Travel Counsellor Alicia ten Hoeve wint prestigieuze award voor “Beste Zelfstandig Reisadviseur van Friesland”

Gisteren werden tijdens de eerste dag van de vakantiebeurs in Utrecht de winnaars van de Zelfstandig Reisadviseur van het jaar verkiezing bekend gemaakt. Alicia ten Hoeve uit Heereveen werd bekroond met de prestigieuze titel “Beste Zelfstandig Reisadviseur van Friesland”.

De Zelfstandig Reisadviseur van het jaar verkiezing wordt georganiseerd door het vakblad TravMagazine en is inmiddels een begrip geworden in de reisbranche. De verkiezing bestaat uit een aantal ronden, zoals een kennistest, het uitwerken van een reisvoorstel, een marketingcase, een heuse battle en een presentatie voor een vakjury.

Alicia ten Hoeve sloot zich in 2013 aan bij Travel Counsellors en heeft in de afgelopen 5 jaar een succesvolle onderneming opgebouwd als persoonlijk reisadviseur. Ze regelt de meest uiteenlopende reizen voor haar klanten. Op maat, verrassend en tot in de puntjes geregeld. Ze is altijd bereikbaar en staat dag en nacht klaar voor haar klanten. Of het nu gaat om een hotel en eventuele vliegtickets of een diner in een hip restaurant, fietshuur of excursies. Ze stelt alles samen, helemaal naar de wens van de klant. Met haar enorme passie en toewijding gaat ze dag in dag uit voor haar klanten aan de slag.  Deze award is dan ook een bevestiging van haar doorzettingsvermogen en servicegerichtheid en een kroon op haar werk.

Travel Counsellor Alicia ten Hoeve:

Mijn missie is om mijn klanten te voorzien van inspiratie en praktische tips te bieden en samen hun droomreizen te realiseren. Het winnen van de verkiezing is voor mij een beloning voor mijn werk waar ik iedere dag veel passie en energie in stop.

Alicia ten Hoeve op de foto rechts samen met de General Manager en Managing Director van Travel Counsellors en haar collega Travel Counsellor Bianca.