HET IS EEN GENOEGEN OM KENNIS MET U TE MAKEN

Uw zakenreis of incentive tot in de puntjes geregeld? Dit is bij mij in vertrouwde en ervaren handen. U geeft al uw wensen aan mij door, ik luister daar zeer goed naar en denk met u mee en regel vervolgens alles van A tot Z.

VAN SIMPEL TOT COMPLEX

Even een vliegticket en hotel boeken? Zo gepiept! Maar ook als er perfecte vergaderruimtes, ervaren gidsen, ontspannen diners en een verrassende excursie op maat geboekt moeten worden, bent u bij mij aan het juiste adres. Hoe ingewikkelder, hoe leuker ik het vind om een vlekkeloze business trip voor u te regelen.

BESPAAR TIJD EN GELD

Ervaar het gemak van uw eigen Travel Counsellor en ontdek de full service die u 24/7 wordt geboden. Bespaar veel tijd en dus geld. Uw reisinformatie krijgt u als een draaiboek mee; dankzij een handige app heeft u dit altijd bij de hand.

GESPECIALISEERD IN GROEPSREIZEN

Incentives, personeelsreizen, bedrijfsexcursies en -uitjes, jubileumreizen, noem maar op; klanten weten mij te vinden voor de complete organisatie van groepsreizen in alle soorten en maten. Nationaal en internationaal, van tickets en transfers tot welkomstdrankje en aandenken.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor een reisvoorstel of een kennismaking.

Ik ga graag voor u aan de slag!

Alicia ten Hoeve

alicia@travelcounsellors.nl

0513-846092 of 06-22699243

Contactgegevens:

Reisbureau Heerenveen,
Alicia ten Hoeve
Schans 51
8441AB Heerenveen.

T: 0513-846092
M: 06-22699243
E: info@reisbureau-heerenveen.nl

Like mij op Facebook:

Neem direct contact op:

buttonafspraak

Travel Counsellors

Reisbureau Heerenveen is een onderdeel van Travel Counsellor Alicia ten Hoeve. Alle boekingen worden onder gebracht bij Travel Counsellors, lid van de ANVR en SGR. U boekt en betaalt aan Travel Counsellors, KvK nummer 27277986.

Back to Top
× Direct contact via WhatsApp