Leuk je te ontmoeten!

Wat fijn dat je mijn website hebt gevonden. Reizen verkopen is al meer dan 20 jaar mijn grootste hobby en passie. Ben je op zoek naar iemand die jouw reis tot in de puntjes kan verzorgen, die met je meedenkt en je reis geheel naar wens uitstippelt? Dan heb je haar gevonden!
In 2013 heb ik de stap genomen om aan de slag te gaat aan als Travel Counsellor na jarenlang ervaring in de reisbranche te hebben opgedaan. De beste beslissing die ik in mijn carrière ooit heb genomen. In de afgelopen jaren heb ik een mooie onderneming opgebouwd waar ik ontzettend trots op ben.
Ik regel de meest uiteenlopende reizen voor mijn klanten naar de mooiste en avontuurlijkste plekken op aarde, ver weg, dichtbij en voor elk budget. Geen bestemming is mij te gek.

Van een vakantie in eigen land tot een verre bestemming. Stedentrip of een actieve vakantie. Wintersport of winterzon. Aan boord van een cruiseschip of willen jullie gaan trouwen in het buitenland? Ik regel het voor je of je nu individueel, samen, met familie, vrienden of in een groep wilt gaan reizen.
Ook heb ik ruime ervaring met het organiseren van groepsreizen naar wereldwijde bestemmingen.

In januari 2019 heb ik de award voor Beste Zelfstandige Reisadviseur in de wacht mogen slepen. Een erkenning en kroon op mijn werk! Graag kom ik bij je langs om goed naar de wensen te luisteren en erachter te komen waar je echt van houdt, zodat we de reis kunnen boeken, op maat, verrassend en tot in de puntjes geregeld.

Mijn missie:
Klanten ontzorgen, voorzien van inspiratie, praktische tips en samen hun droomreis realiseren.

  • Waarom je reis door mij laten samen stellen?
  • We kunnen je reis bespreken op een tijdstip dat het jouw past, op afspraak bij je thuis of op kantoor
  • Persoonlijke service zowel voor, tijdens als na de reis
  • Altijd bereikbaar per telefoon of mail
  • Een eerlijke prijs
  • Je boekt met financiële zekerheid
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en calamiteitenfonds

Reisplannen? Bel of mail mij.

Alicia ten Hoeve

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!

Aangesloten bij:

× Direct contact via WhatsApp