Ben jij op zoek naar een reisspecialist?

Ben jij op zoek naar een reisspecialist? Dan stel ik me graag even aan je voor, mocht je nog niet bekend zijn met mijn bedrijf, Travel Counsellor Reisbureau Heerenveen. En voor diegene die mij wel kennen, delen mag!

Ik ben Alicia ten Hoeve, jouw reisbuddy gevestigd in het hart van Heerenveen. Met meer dan drie decennia ervaring in de reiswereld en een bekroning tot beste zelfstandig reisadviseur in 2019, ben ik klaar om jouw reisdromen werkelijkheid te maken.
Alles draait om jouw ultieme reiservaring. Of je nu snakt naar de bruisende straten van een wereldstad, het zachte zand van een tropisch paradijs, de vrijheid van een vliegavontuur of de mystiek van een verre bestemming, ik sta voor je klaar om jouw reis tot in de puntjes te regelen.

Wat mijn aanpak bijzonder maakt, is niet alleen mijn eigen reislust, maar ook de kracht van het wereldwijde netwerk van Travel Counsellors. Als onderdeel van een internationale gemeenschap van meer dan 2000 zelfstandige reisadviseurs, heb ik toegang tot een schat aan kennis en expertise die ik graag met jou deel.

Bij mij draait alles om jou. Ik werk op afspraak, zodat we samen alle tijd hebben om jouw wensen te bespreken en een reisplan op maat te maken. En het mooie? Ik kom gewoon naar jou toe, wanneer het jou uitkomt. Geen gedoe met drukke reisbureaus of ellenlange wachtrijen. Gewoon relaxen en persoonlijk advies, bij jou thuis.
Maar wacht, er is meer!
Naast het plannen van complete reizen, kun je bij mij ook terecht voor losse vluchten, auto- of camperverhuur en groepsreizen.
Ik neem alle zorgen uit handen, zodat jij onbezorgd kunt genieten van jouw reis.
Of je nu klaar bent om je koffers te pakken voor je volgende avontuur of gewoon wat inspiratie zoekt, ik sta voor je klaar. Laten we samen jouw reisverhaal schrijven! Neem vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken.
Ik kijk ernaar uit om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan!

Alicia
E: alicia@travelcounsellors.nl
T: 06-22699243