Scandinavian Mountains

Natuurliefhebbers, avonturiers en wintersporters opgelet!
Scandinavian Mountains wacht op jouw ontdekking.
Laat je betoveren door majestueuze pieken, uitgestrekte dalen, kristalheldere meren in een adembenemend landschap en in de winter afdalingen bedekt met een verse laag poedersneeuw.
In de zomer nodigt Scandinavian Mountains je uit om de verborgen schatten in de natuur te onthullen. Laat je leiden door kronkelende wandelpaden, fiets over ruige terreinen en komt tot rust en geniet samen met je partner, kinderen, familie of vrienden van de rust en de ruimte die je hier vindt.
Wanneer de winter aanbreekt toveren de Scandinavian Mountains zich om tot een waar winters paradijs. Afgelopen winter heb ik dit zelf mogen ervaren en een fantastische reis door winterwonderland mogen maken.
Vertrokken vanaf onze regionale luchthaven Groningen airport met Transavia stonden wij binnen nog geen 2 uur in de vrieskou op Scandinavian Airport.
Een kleine luchthaven speciaal voor dit gebied aangelegd. Dit zorgt ervoor dat je binnen no time met je boots in de sneeuw staat en uitkijkt over een prachtige winterse omgeving.
Samen met nog een groep reisagenten en op uitnodiging van onze leverancier BBI gaan we dit gebied verkennen.
Scandinavian Mountains is de wintersportregio op de grens van Noorwegen en Zweden. Hier vind je de perfecte combinatie van wintersport en winteravontuur. Vanuit hier reis je in ca. 45 minuten per bus naar Trysil in Noorwegen of je kiest ervoor om in Zweden te blijven en te verblijven in Stöten, Salen en Klöppen. Dit alles binnen 45-75 minuten.
Je kunt ook kiezen voor een transfer per husky slee naar Sälen, een unieke manier om je bestemming te bereiken. Je bagage wordt vervoerd en jij staat op de slee, goed warm gekleed, de kleding is inbegrepen, en geniet alvast op de slee van de prachtige natuur.
Meer weten?
Neem dan contact met mij op of houd mijn social media in de gaten, ik vertel je binnenkort meer over deze geweldig zomer/winter bestemming.