Bon Bini op Curaçao

Het eiland Curaçao staat bekend als dé ultieme zon-, zee- en strandbestemming; een waar paradijs voor zonaanbidders. Hier begint je vakantie direct. Maak kennis met de vriendelijke bevolking, snorkel tussen honderden kleurrijke vissen en geniet van een romantisch diner op het strand bij zonsondergang. Curaçao is een bestemming om verliefd op te worden!

Op dit prachtige eiland vind je het LionsDive Beach Resort, gelegen direct aan het strand, waardoor het de ideale bestemming is voor jouw volgende vakantie. De accommodaties zijn omgeven door weelderige tuinen en het kristalheldere blauwe water nodigt je uit voor een verfrissende duik. Ontspan op het schaduwrijke privéstrand of neem een verkwikkende duik in het 50-meterbad.

Ik heb zelf mogen ervaren hoe het is om in het LionsDive Beach resort te mogen overnachten en om heerlijk te genieten aan o.a. Mambo Beach. Laat mij een verblijf voor je boeken in het LionsDive Beach Resort en geniet van alles wat dit resort en Curaçao te bieden hebben.

curacao #lionsdivebeachresort #reisinspiratie #zonvakantie #welovetravel #travelcounsellors