Botswana

Botswana is een prachtige bestemming in het zuiden van Afrika dat bekend staat om zijn diverse landschappen, rijke fauna en vriendelijke bevolking.
Botswana staat bekend om zijn ongerepte wildernis en uitstekende mogelijkheden voor het spotten van wilde dieren. Populaire nationale parken en reservaten zijn onder meer het Okavango Delta, Chobe National Park en Moremi Game Reserve. Je kunt er veel soorten dieren zien, waaronder olifanten, leeuwen, luipaarden, giraffen en nog veel meer.

Maak een mokoro kanotocht door de Okavango Delta, te midden van drijvende eilanden en glinsterende waterwegen, vind je een harmonie tussen mens en natuur.

Temidden van de uitgestrekte savannes van Chobe National Park, zie je aan de horizond de silhouetten van grazende giraffen en olifanten of geniet van magische taferelen in de eindeloze uitgestrektheid van de Kalahari-woestijn, waar de zonsondergang een symfonie van kleuren schildert.

Welkom in Botswana, waar het avontuur wacht op elke hoek en waar de schoonheid van de natuur je voor altijd zal betoveren.

Botswana #Afrika #safari #gamedrive #welovetravel #reisinspiratie #travelcounsellors