Dit is het moment om je droomvakantie te boeken!

Allereerst natuurlijk de beste wensen voor het nieuwe jaar! Ik hoop dat 2017 voor u en uw naasten een gelukkig, gezond en reislustig jaar zal worden.

Januari is traditiegetrouw de maand waarin veel mensen hun vakantie vast gaan leggen. Dit is dan ook de maand waarin vele vroegboekkortingen en speciale acties gelden. Als Travel Counsellor heb ik overeenkomsten met duizenden leveranciers wereldwijd en kan dus alle lopende acties en kortingen voor u op een rijtje zetten om zo tot het allerbeste voorstel te komen wat precies is afgestemd op uw wensen.

Bij het boeken van een vakantie is het belangrijk om uw reis onder te brengen bij iemand waar u vertrouwen in heeft, iemand die precies weet wat u zoekt en die ervoor zorgt dat u die service krijgt die u verdient.
Bij mij staat veilig & vertrouwd voorop.

Op dit moment kunt u nog steeds profiteren van de KLM werelddeal weken. Dit betekent meer dan 100 bestemmingen met wereldkorting. Een stedentrip Rome al vanaf €99.00 retour, een roadtrip vanuit Toronto al vanaf €447.00 retour of een unieke reis naar Japan vanaf €511.00 retour.
Ik kan deze voordelig vluchten voor u vastleggen in combinatie met de beste hotels, leukste excursies en zoveel meer.

Voor meer informatie of een vrijblijvend reisvoorstel kunt u altijd contact met mij opnemen. Ik help u graag met het samenstellen van uw droomvakantie, van avontuurlijke rondreizen tot citytrips, van zonvakanties tot wintersport.

Ik ben u graag van dienst!