Eropuit met de auto…

Wil jij er deze zomer nog op uit met de auto? Lees verder en laat je inspireren door 3 fijne bestemmingen met hoteltip die gemakkelijk met de auto te bereiken zijn.
Op vakantie gaan met de auto heeft vele voordelen. Je kunt vertrekken wanneer je wilt, je hebt gelijk vervoer wanneer je op de bestemming bent en je kunt veel spullen meenemen.

Normandië – een favoriet
Frankrijk is en blijft een van de meest populaire bestemmingen voor de zomer én om met de auto naar toe te rijden. Ik snap helemaal waarom, rij bijvoorbeeld naar de prachtige regio Normandië. Het gevarieerde landschap, de prachtige stranden, bijzondere krijtrotsen en pittoreske stadjes zullen je zeker niet teleurstellen. Een hotel pareltje in Normandië is het viersterrenhotel Manoir de Surville gelegen op een historisch landgoed. Kom tot rust in de fijne lounge of geniet in de spa.

Tussen de bergen in Ellmau
Ook Oostenrijk is een populaire bestemming om met de auto naar toe te gaan. Een favoriete plek in Oostenrijk is Ellmau, een sfeervol Tirools dorpje dat aan de voet van de Wilder Kaiser ligt. Het is een prachtige en avontuurlijke bestemming voor deze zomer. Tijdens je bezoek mag uitzicht op de bergen natuurlijk niet ontbreken en dat heb je wanneer je verblijft in Tirol Lodge. Geniet hier van Tiroolse gezelligheid in de hotelbar en kom tot rust in de panoramische dakterrassauna of het verwarmde buitenzwembad.

Een hotelparel in Italië
Net wat verder rijden in de veelzijdige regio Toscane in Italië bevindt zich Boutique Hotel Torre di Cala Piccola, omringd door natuur en met uitzicht op de zee. Tijdens je verblijf ervaar je het authentieke Toscaanse leven. Het Boutique Hotel Torre di Cala Piccola ontleent zijn naam aan een Saraceense toren, die in de 15e eeuw door de Pisanen werd gebouwd. Deze uitkijktoren is door de eeuwen heen intact gebleven. Je kunt in deze prachtige toren zelfs exclusief dineren!

autovakanties #reisinspiratie #welovetravel #travelcounsellors