Groepsreizen & incentives

Wist je dat je bij mij ook prima terecht kunt voor groepsreizen & incentives. Al vele jaren organiseer ik groepsreizen naar verschillende bestemming. Misschien kan ik je met een paar posts op een leuk idee brengen. Mijn eerste groepsreis bestemming: Valencia.

Valencia is een geweldige, bruisende stad. De slogan van het toeristenbureau is dan ook niet voor niets ‘Valencia, you won’t get enough!’ Cultuur, sport, gastronomie, prachtige zandstranden en dat alles met meer dan 300 dagen zon per jaar.

Valencia is een echte ‘up and coming’ bestemming als het gaat om zakenreizen en MICE (Meetings, Incentives, Conventions & Exhibitions). Er is oneindig veel te doen om een groeps-of incentivereis tot een groot succes te maken.

Een aantal mogelijkheden uitgelicht:
Valencia is ontzettend veelzijdig; van het historische centrum met zijn culturele schatten en gezellige steegjes tot de ultramoderne ‘City of Arts and Sciences’; van de rustgevende stads- en natuurparken tot de bruisende haven en heerlijke zandstranden.

Wat dacht je van…

  • Zeil- en catamaran-tripjes en regatta’s
  • Jetski, kajak and stand up paddle-activiteiten
  • Segway en fietstochten in de City of Arts and Sciences
  • Quad & Buggy-avonturen in Denia
  • Karten of racen op het Ricardo Tormo-circuit
  • Bezoek aan La Albufera National Park inclusief een boottocht en een paella-kookworkshop

Valencia staat ook bekend om zijn bijzondere locaties voor evenementen, vergaderingen, diners en feesten. In de spectaculaire Mercado Central kun je privé-evenementen of tastings organiseren en een voormalig klooster vormt de perfecte setting voor een sfeervol gala-diner of white party. In de City of Arts en Sciences vind je juist vele futuristische locaties, zoals een utopistische ‘dome’ en een sculpture garden, perfect voor recepties, modeshows, walking dinners en feesten.

Vraag mij naar de mogelijkheden voor een groeps-of incentivereis naar Valencia! #groepsreizen #mice #miceevents #micebusiness