HANSEATIC nature van Hapag-Lloyd Cruises!

Noorwegen wacht op jou op deze dromerige sfeervolle winterroute van de stad Tromso naar Hamburg op een uiterst unieke manier. Ontdek de fjorden, de steden en de natuur doorheen het besneeuwde landschap waarbij het expeditieschip zich hier en daar een weg dient te banen door het ijs.

Dit is een unieke ervaring die je zelf wilt beleven! Vraag mij naar de mogelijkheden en laat het onwerkelijke werkelijkheid worden.

De prachtige route

De expeditiecruise start in de kleine stad Kirkenes in Noorwegen. Hier heb je de mogelijkheid tot ijsvissen in een gat in het ijs en een sneeuwschoenwandeling. Hoe noordelijker de koers, hoe groter de kans op het noorderlicht! Alta is de locatie voor een ontspannende winterwandeling of een bezoek aan de Sami, de inheemse bewoners. Een sportieve wandeling brengt jou een ander wonder van de natuur: de Svartisen gletsjer. Tijdens de verdere ontdekkingen doorheen de fjorden zie je mischien nog het noorderlicht of zelfs walvissen!

De hoogtepunten van deze expeditiecruise

Het zal gegarandeerd een indrukwekkende reis worden, welke uniek is wereldwijd. Aanschouw de mysterieuze aurora borealis, ook wel het poollicht genoemd. Het zien van deze geomagnetische lichtverschijnsel is het beste te zien vanaf het dek van het schip en is iets om nooit meer te vergeten! Aan land kun je fietsen, wandelen winterkajakken en nog veel meer spannende activiteiten ondernemen. Tijdens het varen krijg je geen genoeg van de stijle rotswanden met watervallen en imposante gletsjers.