Met de trein door Canada van Oost naar West

Met de trein door Canada van

Eindelijk is het dan zover, mijn klanten vertrekken met Air Canada naar Halifax in Canada waar zij gaan beginnen aan een rondreis van Oost naar West per trein.


Na aankomst en een nacht verblijf in Halifax stappen zij aan boord van “the Ocean”, de nachttrein van Halifax naar Quebec, waar ze de volgende dag aankomen. Daarna door met de reguliere treindienst richting Montreal, Kingston en Toronto. Uiteraard mag een bezoek aan de Niagara Falls zeker niet ontbreken en omdat zij graag de watervallen ook in de avond willen fotograferen wordt ook hier een nachtje geslapen.

De reis gaat terug naar Toronto waarna zij de volgende dag aan boord gaan van “The Canadian”. Deze meerdaagse treinreis rijdt van Toronto dwars door Canada naar Vancouver. Mijn klanten stappen echter uit in Jasper, gaan vervolgens per bus over de Icefield Parkway richting Lake Louise, uiteraard met een aantal stops onderweg zoals bij de Athabasca gletsjer en zetten daarna de reis voort richting Banff.


Hier stappen ze aan boord van de Rocky mountaineer, die gelukkig weer rijdt na de vele bosbranden in de omgeving, om zo per luxe trein verder te rijden richting Vancouver.
De reis eindigt uiteindelijk op Vancouver Island waar ze een aantal dagen verblijven om heerlijk bij te komen van een prachtige, speciaal voor hen, op maat gemaakte, rondreis van Oost naar West per trein.


Ben jij nou ook geïnteresseerd in een op maat gemaakte rondreis, per trein of ander vervoermiddel neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op!


#canada #viarail #thecanadian #rockymountaineer #maatwerkrondreis #inspiratie #treinreis #welovetravel #travelcounsellors