Om alvast helemaal in de winter- en Kerstsfeer te komen geef ik jou twee tips voor een unieke overnachting in Noorwegen en Finland!

Bjørnfjell Mountain Lodge, Noorwegen

Word omringd door de natuur en het specatculaire landschap waarin de Bjørnfjell Mountain Lodge ligt. Overnacht in een lodge die met natuurlijke materialen en warme, rustgevende kleuren is ingericht. Je vindt hier ook privéhutten met een eigen keuken, vide, eethoek, woonkamer en openhaard. Kom helemaal tot rust in de wellness lounge waar de enige geluiden die je hoort van de natuur en de rivier net buiten zullen zijn.

Star Arctic Hotel, Finland

Dit unieke hotel zegt een echte passie voor Lapland te hebben. En hoe kan je Lapland beter ervaren dan te slapen in een kamer omringt door glas? Als je op het bed ligt en naar de hemel staart, voel je dat je deel uitmaakt van de natuur. Een nacht met het prachtige noorderlicht van Lapland brengt je in een magische wereld die je verbeelding te boven gaat. Een nacht in deze hut is een onvergetelijke ervaring die je maar één keer in je leven meemaakt.