Ontdek het magische Machu Picchu per trein of trektocht…

Te midden van de mistige pieken van de Andes ligt de Inca-stad Machu Picchu, die jou uitnodigt om haar eeuwenoude charme te ontdekken. Hoe bereik je het best dit adembenemende wonder?

Word het een recreatieve trip met de trein terwijl je geniet van een schilderachtig uitzicht of een spannende expeditie over de Inca Trail? Elk pad heeft zijn eigen magie en belooft een unieke ervaring die je voor altijd bij je draagt. In 2019 heb ik dit wereldwonder zelf mogen bezoeken, heel bijzonder!

De pittoreske treinreis

Ga comfortabel op reis door op de trein te stappen naar Machu Picchu. Doorkruis schilderachtige valleien terwijl je het landschap ziet veranderen van het ruige Andesgebergte naar het groene landschap van het nevelwoud. Terwijl je voorbij de landschappen raast, spot je exotische vogels en laat je het geluid van de Urubamba-rivier je toezingen. Je komt verfrist aan en je bent klaar om de mysteries van Machu Picchu te ontdekken.

De avontuurlijke Inca Trail trektocht

Deze befaamde trektocht, één van ’s werelds meest buitengewone tochten, is gemaakt voor durfallen die een authentieke connectie met het land zoeken. Wandel over eeuwenoude paden waar er geschiedenis schuilt in elke steen. Doorkruis verschillende ecosystemen, van het nevelwoud tot het hooggebergte, terwijl je in de voetsporen treedt van de Inca’s. Terwijl de zon opkomt, aanschouw je Machu Picchu in al haar glorie; een geschenk als geen ander.

Ben jij benieuwd geworden? Ik werk graag een op maat gemaakte reis voor je uit.