Plan je volgende avontuur zonder stress en met de zekerheid van een perfect georganiseerde reis!

Plan je volgende avontuur zonder stress en met de zekerheid van een perfect georganiseerde reis!
Van het vinden van verborgen pareltjes tot het regelen van de kleinste details, ik zorg ervoor dat jouw droomvakantie werkelijkheid wordt. Laat je inspireren en lees hoe ik jouw reiservaring onvergetelijk kan maken.
Of je nu al jarenlang bij mij boekt of je eerste reis door mij wil laten samenstellen; ik deel graag hoe ik jouw reis naar een hoger level kan tillen.
1. Expertise
Door mijn jarenlange ervaring in de reisbranche en toegang tot de meest geavanceerde systemen kan ik je het beste advies geven. Met een netwerk van meer dan 2.000 reisexperts wereldwijd is de beschikbare kennis oneindig. Onderling delen wij de beste tips en adviezen, waardoor je een weloverwogen reisadvies krijgt.
2. Persoonlijke service
Het bieden van een uitzonderlijke klantenservice staat bij mij altijd centraal. Ik help je met het vinden van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen. Je profiteert van maatwerk dat voortkomt uit onze nauwe samenwerking met een groot aantal reispartners over de hele wereld. Dit betekent dat je een vakantie ervaart die echt bij je past!
 
3. Bereikbaarheid
Ik ben altijd bereikbaar waar en wanneer het jou schikt, ook ’s avonds en in het weekend. Indien gewenst ook op afspraak bij jou thuis.
4. Op de hoogte van actualiteiten
Wij hebben een 24/7 duty office die alle actualiteiten continu monitoren. In geval van een calamiteit ben ik je directe aanspreekpunt en sta ik voor je klaar. Of dat nu per telefoon, e-mail of via onze eigen myTC-app is.
 
5. Veilig en vertrouwd
Travel Counsellors is aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds waardoor je betaalde reissom financieel is gewaarborgd.
 
Boek jouw reis via mij en ga onbezorgd op reis! Heb jij al reizen bij mij geboekt en ben je tevreden over de door mij verleende service? Houd mij dan niet voor jezelf maar deel dit bericht op jouw social media!