Scandinavian Mountains II

Vorige week vertelde ik je over mijn bezoek aan de Scandinavian Mountains in Zweden. Een prima wintersportbestemming voor wie een alternatief zoekt voor de Alpen of bijvoorbeeld Fins Lapland. Uiteraard zijn dit ook unieke bestemmingen maar Sälen in Zweden biedt je een goed alternatief. Ik heb het zelf mogen ervaren tijdens mijn korte bezoek aan dit skigebied

Sälen, gelegen in het prachtige Zweden, is de ideale bestemming voor wie op zoek is naar een sneeuwzekere wintersportvakantie. Gelegen in het hart van Scandinavië biedt deze bestemming je uitstekende uitstekende ski- en snowboardmogelijkheden van november tot april. Wat Sälen echt bijzonder maakt, is het sneeuwzekere klimaat. Hier kun je rekenen op een dikke laag poedersneeuw en perfecte pistes gedurende het hele winterseizoen.

Of je nu een beginnende skiër bent of een doorgewinterde pro, Sälen heeft pistes en afdalingen voor alle niveaus. Bovendien biedt Sälen tal van activiteiten buiten de piste, zoals sneeuwscootertochten en husky-slede-avonturen.

Kortom, Sälen is een ultieme sneeuwzekere bestemming voor wintersportliefhebbers.
En natuurlijk vlieg je dan in de winter met Transavia vanaf Groningen Airport Eelde naar Scandinavian Mountains.

scandinavian mountains #sälen #wintersport #sneeuwzeker #reisinspiratie #welovetravel