Scandinavian mountains

We zitten nog volop in de zomervakanties maar houd je van wintersport dan denk je daar vast en zeker alweer over na. Wil je eens iets anders, denk dan eens aan Noorwegen of Zweden. Vanaf Groningen airport Eelde, met Transavia maar dit jaar ook vanaf Amsterdam, met TUIFly, vlieg je naar Scandinavian Mountains airport!

Scandinavian Mountains Airport ligt aan de grens tussen Noorwegen en Zweden, bij skigebied Trsyil in Noorwegen en de skiresorts van de Sälenfjällen (de bergen van Sälen) in Zweden. Samen vormen ze een aaneengesloten en steeds populairder wordend wintersportgebied.

“Door de gunstige ligging van het vliegveld ben je met een korte transfer (tussen 20 en 45 minuten) snel op je vakantieadres. Daar wacht je een ongerept landschap met tal van winteractiviteiten. Sneeuwzeker tot april”,.
De vraag naar wintervakanties in Noorwegen, Zweden en Fins Lapland is erg groot. Vanaf november valt hier de eerste sneeuw wat het tot een zeer sneeuwzeker gebied maakt. En wie weet, vang je ook nog een glimp van het Noorderlicht op!
#scandinavianmountainairport #norway #sweden #finslapland #finland #wintersport