Treinreis Canada

Op dit moment vervolgen mijn klanten de reis door Canada met de Rocky Mountaineer, eén van de mooiste treinreizen ter wereld. De luxe trein rijdt 3 verschillende routes waarvan mijn klanten de route van Banff naar Vancouver nemen. Een reis van 2 dagen aan boord waarbij ze tussendoor overnachten in een hotel in Kamloops, British Columbia.

De trein komt op plekken waar geen ander vervoermiddel kan komen en onderweg zie je een berglandschap met besneeuwde toppen, oneindige bossen, diepe kloven en schuimende rivieren. In de Rocky Mountains zijn hoogtepunten onder meer de indrukwekkende Kicking Horse Canyon, de brug over de peilloos diepe Stoney Creek en de beroemde Spiral Tunnels; een systeem van op verschillende hoogten aangelegde tunnels in het gebergte.

De reis is één groot hoogtepunt, want ook het traject buiten het ruige berggebied van de Rockies is indrukwekkend. Geniet van Kamloops Lake, Black Canyon Tunnel, Rainbow Canyon, de schitterende stroomgebieden van Thompson River en Fraser River en de diepe Hell’s Gate.
Wil jij nou ook deze bijzondere treinreis maken, neem dan contact met mij op!

canada #britishcolumbia #rockymountaineer #treinreizen #welovetravel #travelcounsellors