Welke reis staat er bovenaan op jouw lijstje???

Niet alleen vertrek ik zelf deze week, wij reizen vrijdag namelijk af naar Canada maar ook veel van mijn klanten genieten op dit ogenblik van hun vakantie. En de bestemmingen zijn echt heel divers. Het zijn allemaal reizen om niet te vergeten en samen herinneringen te maken.
Samen op Bali genieten van rijstvelden, prachtige bounty achtige stranden, oerwouden, apen, watervallen en vulkanen, die je in alle vroegte bezoekt om de opkomende zon te aanschouwen. Je eigen privé chauffeur brengt je van de ene mooie plek naar de andere en laat je onderweg diverse tempels en andere bezienswaardigheden zien.
Een op maat samengestelde familierondreis door Thailand waarbij de ouders samen met de kinderen het programma hebben bepaald en onder andere en bezoek gaan brengen aan Bangkok en de River Kwai om vervolgens per nachttrein te vertrekken naar het zuiden voor een bezoek aan Khao Sok National Park en de eilanden Koh Phangan en Ko Samui. Maar er is ook heel veel tijd om te snorkelen, vissen en luieren op het strand.
De moeder die samen met haar dochter een bijzondere treinreis aan het maken is door China. De reis start in Beijing en natuurlijk mag dan een bezoek aan de Chinese Muur niet ontbreken. Of wat dacht je van de verboden stad en de Tempel van de Hemelse Vrede. Vervolgens gaat de reis naar Pingyao waar je nog veel elementen van het oude keizerrijk vindt en dan door naar Xi’An, waar je het Terracotta leger met eigen ogen kunt aanschouwen.
Dit zijn slechts een aantal hoogtepunten van deze reis die eindigt in Shanghai. Een reis waarvan je zeker kunt zijn dat je een koffer vol herinneringen mee terugneemt!
Welke reis staat er bovenaan jouw lijstje???