Winterwonderland…jaaaa, het bestaat echt❄️❄️❄️

Ik heb het afgelopen week zelf mogen ervaren. Op uitnodiging van onze partner BBI Travel heb ik een hele inspirerende reis mogen maken naar de #scandinavianmountains.
Afgelopen woensdag zijn we in de ochtend vertrokken met Transavia naar de nieuwe en moderne luchthaven Scandinavian Mountains, een vlucht van ca. 1.5 uur en dan…. dan sta je midden in Winterwonderland.


Vanaf hier is het ca. 45 minuten per bus naar het Noorse Skigebied Trysil en ongeveer 25 minuten naar het Zweedse Lindvallen/Sälen.
Het dichstbij ligt het skigebied van Stöten op zo’n 20 minuten. Een unieke manier om Sälen of Stöten te bereiken is per Husky slee of sneeuwscooter.

Tijden onze reis hebben we de skigebieden van zowel Trysil als Sälen zelf mogen ontdekken op de latten. Leuk feitje, in het het skigebied van Lindvallen vind je de enige Mc SKI ter wereld.
Daarnaast hebben we een aantal accommodaties bezocht en een sneeuwscooter tocht gemaakt door de natuur van Stöten.

De skigebieden rondom Scandinavian Mountains zijn heel geschikt voor families met kinderen, meer generatie families of vriendengroepen. Er is een verscheidenheid in accommodaties, hotels, appartementen en prachtige vakantiehuizen en bijna alles is ski in ski out.


Je kunt hier goed skiën, langlaufen, cross country skiën, wandelen maar ook andere wintersporten zoals curling beoefenen. Natuurlijk mag een tocht met de husky’s en de sneeuwscooter niet ontbreken!

En hoe mooi is het dan je deze bijzondere sneeuwzekere plek gewoon vanaf Groningen airport Eelde kunt bereiken in anderhalf uur.

Ik heb echt genoten van alles en denk dat het een bestemming is met voor ieder wat wils. Er ligt nu al heel veel sneeuw, de liften draaien en je kunt hier terecht tot in april.

Binnenkort boek je niet alleen voor een week maar kun je ook een kort verblijf boeken en dus lekker genieten van een korte skitrip!

Meer weten? Neem dan contact met mij op! #bbitravel #scandinavianmountains #trysil #sälen #stöten #ski #BBI #trysil #Noorwegen #welovetravel #travelcounsellors #sweden