Wordt Bali jouw volgende bestemming?

Het eiland Bali in Indonesië staat wereldwijd bekend als een paradijs vol culturele rijkdom en natuurlijke schoonheid. Met zijn uitgestrekte rijstvelden, stranden en weelderige tropische jungles is Bali een populaire bestemming voor zowel avonturiers als rustzoekers.

Of je nu wilt surfen, duiken, yoga beoefenen of simpelweg genieten van de gastvrije Balinese cultuur, dit eiland heeft voor ieder wat wils. Er bevinden zich ontelbaar veel hotel parels. Laat je in deze nieuwsbrief inspireren door twee van deze pareltjes.

Ik stel graag een op maat gemaakt voorstel door Bali voor je samen.
Overnachten met uitzicht op zee

Overnachten met uitzicht op zee
Uluwatu staat bekend om zijn spectaculaire kliffen en adembenemende zonsondergangen. Het iconische Uluwatu-tempelcomplex, hoog op de rotsen, biedt niet alleen een spirituele ervaring, maar ook een overweldigend uitzicht op de Indische Oceaan. In Uluwatu vind je het 5-sterren hotel Alila Villas Uluwatu, gelegen op de kliffen en met prachtig uitzicht. De privévilla’s hebben een eigentijds design met de nadruk op jouw privacy. Ultiem tot rust komen dus!

Een ‘Hanging Wonderland’ in Ubud

Ubud is een cultureel centrum met een kunstzinnige sfeer, prachtige rijstterrassen en traditionele Balinese dansvoorstellingen. Het resort Ubud Valley Resort is een ultiem paradijs waar de Joglo houten huizen wachten om ontdekt te worden. Perfect gelegen in de groene vallei met uitzicht op de Pakerisan rivier, biedt het resort rust. Ervaar een serene retraite in een luxe villa en krijg het junglegevoel op slechts één stap afstand van je balkon.

bali #tclovestravel #travelcounsellors #reisinspiratie